Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många tankar som snurrar hos en enslig själ....


Finns där några svar....

Vem kan sörja en fästing?
Dess mor?
eller far?

Vem kan sörja den som misshandlar?
Dess mor?
eller far?

Vem bestämmer vem som är värd att sörja?
en gud?
eller ödet?

Vem kommer bli min bödel?
en händelse?
eller pöbel?

Vem äger rätten till ett land?
dess folk?
eller alla?

Så många frågor
Vem har alla svar?
du eller jag?
eller ingen alls?

Kanske måste jag sluta att fundera på allt?




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-11 22:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livets nöt, svår att knäcka....huvudbry!
2017-09-14

  Gunnar Hilén VIP
är du en fästing ? en som fäst sig ? man kan inte ta ansvar för andras känslor. det vill dom inte heller. det är skönt slippa
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ