Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett barns öde som följer mig än :(


En högst verklig historia

Dina ögon sa mig allt
om ock du var ett barn
så kände jag ändå din känsla
den var inge bra alls

SVIKEN

Du naglade fast mig med dina ögon
jag tittade tillbaka
för att bekräfta vad du sa
men vad hjälper väl det
kunde inte erbjuda dig någon tröst
eller fristad någonstans

Undrar ännu vad det blev av dig
tror inte att du kände dig välkommen någonstans
din far var en drömmande hippie
din mor såg jag inte till alls

Vad hände du lilla flicka?
utan trygghet i någons famn
söker du ännu en vuxens hamn

Blev du en drogernas offer
eller drog du en annan vals
kanske du letade trygghet
hos gubbars suktande åtrå
till en liten flickas kropp

Guppar du ännu vilse
på livets orättvisa ocean

Det här är ingen visa
ej heller någon vals
ej rim eller text för att glädja

UTAN LIVETS VERKLIGA LOTT
SOM JAG INTE VILL VETA AV ALLS





Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-12 02:10



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Starkt berörande....
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ