Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyps


Vi lever nu

Sedan kommer de andra




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-12 15:07



Bookmark and Share


    Adonis
memento mori
2017-09-12

    ej medlem längre
Den här var verkligt fantasieggande! Strålande!
2017-09-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Om fältet blir fritt så att säga !?
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt