Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utifrån sett vet ingen vad insidan ser


Korsdrag i själen


Snudda vid min andedräkt
med din,
undrar om det alls känns

-med känslors blotta ångor
sådär mitt i världens torra
kyla med lite verklig värme



Imman rinner i alla fall
våt innanför,
undrar om det ens syns





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-13 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tårarnas party
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn