Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar någon att tuktas av så slänger mig ut och duckar.... Hoppas att jag överlever....


Att mötas i älskog efter strid

Smeksamt,leksamt lätt mellan rundade kullar
solvarma länder och glittrande månar
som skiner ikapp ut ur blåaste skyar
mot mina läppars brännande stränder
mjuk fuktig tunga
fjädrande lätt hittar rätt
njuter och skjuter min hand mot din hud
charm ack så varm som strålar runt dig
sen följer en växling från bris bort mot storm
åtrån väcker en fors utav honung
söker små vrår där njutning må väckas
förmår icke hålla trängtande,längtande
händer i schack
utan låter de vandra till marker så våta
där ingen kan drunkna
men ej heller gråta
vill göra din längtan
till lustens boning
njuta av leken
som kallas försoning
Efter en rymd
av orden belupen
Suktar min kropp
att bli blöt uti strupen
av din gyllene nektar
från älskogens blommas djupaste inre
med sitt givmilda sinne som flödar
lusten sig sedan stillar och dödar




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 02:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Kittlande ord som smeker erotiskt...
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ