Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna eftersom jag är ett månbarn


Jag Talade med Månen

Jag talade med månen
han sa till mig
snart kommer morgonen
och då kommer ångesten
men vi möts snart igen
och då ska vi dansa hela natten
glöm inte ta med dig hatten
du är så snygg i den.




Fri vers av Dexter Högdahl
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 15:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Å jag talade med mikrovarelserna i en regndroppe.
2017-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag talar med Jesus. Han tröstar mig och löser mig från ångest, eftersom Han är Fridsfursten.
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl