Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

När var det någonsin försent
att tänka en ny tanke
att visa förnyad vänlighet
att ångra en handling

När var det någonsin försent
att förlåta dem oss felat
att leta efter goda föresatser
att se bortom här och nu

Men ibland är det försent
när tiden runnit ur handen
när du tvekat för länge
när solen har slocknat




Fri vers av Linil VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-14 21:54



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det är precis så jag känner.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP