Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan vi avsluta striden? nä, jag kanske inte såg dej heller och - frustration bygger inte stabilitet




den smärta jag kallar kärlek; men vacker

 

jag kommer aldrig att ge upp dej

- för jag vet

att din kärna är vacker

och även om kärleken

försvinner helt

så kommer jag i sorgen

se dej som

- just vacker

 

för mej är kärleken

tillägnat allt och alla -

men den kärlek jag känner

för den jag älskar

är ordlös   

 

    

 

 




Fri vers av sol
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-05-28 22:01



Bookmark and Share


  Ord
Mycket vacker sol !

Både som dikt och som kärleksbudskap.

Delar ,som du vet, helt din uppfattning om vad kärlek är och finnes för
den största och egentligen enda anledningen till vår existens, anser jag.

detta:

"för mej är kärleken

tillägnat allt och alla -

men den kärlek jag känner

för den jag älskar

är ordlös "

tycker jag fantastiskt väl beskriver kärlekens många färger, grader och nyanser, där finns verkligen till alla.

det enda jag inte kan skriva under på..
är att den kärlek Jag känner för den jag älskar
är Ordlös... *ler*

Tack så solstråle

/ Crister
2006-06-01

  Propella
Du är förtrollande. Jag vet inte hur du kan få plats med alla känslor i en liten dikt, men det gör du. Och resultatet? Enastående.
2006-05-29

  Anders P VIP
för mig är detta två separata dikter. Första och andra hör ihop men det tredje är en egen dikt. Kärlekrns väsen upphör aldrig att förvåna. Du väcker många tankar.
2006-05-29

  Ulf Popeno
Mmm, det kanske är kärnan som avgör den riktiga kärleken. Deep core. Hard core.
2006-05-29

  aftermath
hoppas det blir som du vill!
2006-05-28

  leopardia
talande! och jag håller med om att sista stycket är en liten dikt i sig själv...
2006-05-28

  Sanningsägaren VIP
så vacker och utlämnande..
tycker det sista stycket skulle kunna
klippas bort
och stå för sig själv.. men det är jag det.
/Åsa
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol