Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Tittar upp
Ser ut i evigheten och känner mig så evinnerligt liten.
Det finns de som pratar om gudar,religioner och livet efter detta.
Nu då?
Ensam står jag där och drunknar i den enorma ensamheten.
Livet efter detta ?
men nu då?

Den svarslösa oändliga stjärnhimmelen stirrar tillbaka oförstående!
Jag förlorar mig bort då mina tankar irrar!
Jag är inte längre nu!
Jag befinner mig i det gränslösa gränslandet där tanken svindlar.
Vad finns bortanför slutet,på slutet,på slutet,på slutet ,på slutet......
Jag sliter mig ur vansinnets käftar och landar hårt i nuet.
Nu då?
Förtvivlan kramar mitt hjärta och pinar mitt sinne.
Min galenskap finns både här och nu men även i den ogreppbara oändliga rymden.
Jag förstår att jag har ingenting vare sig nu eller någonstans.
Inte heller sedan kommer jag hitta ljuset......




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-15 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanhända tankeflödet skulle bli rofyllt
i nuet och varandet
meningen
2017-09-17

  överlevaren VIP
Tärande ensamhet och sökande efter något meningsfullt som stärker själen!
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ