Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvärtom

nu är det samma sak igen
så fort han backar så försöker jag springa ikapp
vill inte ha det jag får
längtar efter det som är förlångtbort

jag bara fuckar upp allting hela tiden

vill bara ha någon som frågar hur jag mår
men endå någon som skiter i det
jag behöver någon som kramar mig när jag ser ledsen ut
men det är skönare när någon slår en i ansiktet
Jag hatar när alla gör det
är så van att få dörren smälld i mitt face
att bara bli ersatt av någon annan så fort jag inte kan
jag gör precis samma sak

vem är jag
jag vet inte vart jag ska




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-17 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans