Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflexmässigt handlande

Görande och låtanden

har blivit så enkelt reflexmässiga

genom dator-och mobilhantering

så detta färgar av sig

i annat samhällsliv

Människor 

får ett maskinmässigt beteende

Mycken knivskärning och skjutningar

har sin grund i detta

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-18 12:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man kan undra över hur människor "bara gör så", som om de inte kunde rå över sina handlingar. Killar säger de bär kniv i självförsvar för de är rädda, skrämmande utveckling vi fått. :(
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP