Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antikfetter

Lämna mig en smula mod
när undangömd den dödas är
Ett klipp i ärmen lämnar ut
en tatuering blekt av tid
Stramt i kroken rostigt vek
böjs itu när hudhår rörs
Sippra blodigt ojämnt ljug
o svärtan askas runnet slut
Hörnmärkt sidan trettiotvå
där skrivet var en självklar kod
En fettfläck eller stänk från fläsk
hindrar vita blads sorti
Stanna upp och sippa på
de trädruckna rödvinsfläckar där
o låt stunden fånga flisans fönster
där vädret utanför aldrig klarnar

 




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-18 20:53



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Att finna "ojämnt ljug", som att hitta den där stenen av klar kvarts som skijer sig från de andra och som övervinner, måste jag säga det tuggmotstånd texten erbjuder. En text att läsa igen.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena