Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med moder


Den gamla kvinnan
framför spegeln
talar med sin mor

De diar som barn
sin ensamhet
och viskar

om skymtande ljus

om att återses
i återkomst

till det klara livsflödets
gränslösa rum –


Hennes hand darrar
när hon sakta för kammen
genom håret

Modern ler och kammar sig




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-19 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP