Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lillfinger


fingertopp

att du vet hur det känns
därmed så mycket klokare

att jag vet hur det känns
därmed så mycket längre ned

du har inget att förlora
jag allt

tro mig jag har provat

när du räcker ned din arm
är det det från ditt moln

när jag stöttar från marken
ses jag beröra den

inte har vi samma utgångsläge
inte samma mål

åkej
åkej säger du
ja för dig

men mina broar bränns
lätt för dig att säga

åkej vi lägger ut




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-23 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skriver ett manus
du inspirerar
mig
försöka¨
häva
tyngdlagen
märkligt scenario
bättre
med fallskärm
än hästar i stallet


Du är både klok
underhållande
och kreativ

Bra !





2017-10-23

    ej medlem längre
grabben du är som en bok
ler åt dina påfund ibland
vill inte någon bränner sina broar
men det är ganska märrrrkligt
allså nu försöker de lura på mig
ny info
och allså nu har jag i stallet flera märkliga kusar ingen är ett säkert kort
suck
sidor läggs ut med fingerade texter
knas knasigare
blir bara så trött
samma mål grabben? Vilket? enda är att skriva utan hamna i kläm mera...:D
tröttsamt använda lejonröst

skickade ett sms och påpekade att tack nu vet jag annan läser :D
Är jag klok? Nä, blir så trött!

men vadå de har tagit ned hans sida
och börjat agna en ny ...blir så trött!

2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly