Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retroaktiva äckelkänslor

När jag blickar tillbaka på mitt långa liv,

så är det en känsla som sticker ut bland alla andra

Det är äckelkänslan som sticker fram

ur de årtionden jag levt hittills

Och det är en känsla som inte går att åtgärda

i efterhand

Det enda man kan göra är att råda andra

att avlägsna sig från arbetsgivare,

och så kallade arbetskamrater,

som inte beter sig på ett rejäl sätt,

utan suger kraft ur dig;

och höjer sig själva på din bekostnad




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-20 10:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja att känna att någon borrar en ett hål i nacken och tömmer en på substans fy... Ja den känslan huvvaligen på ren norrländska...
2017-09-20

  Öknens Ros VIP
energitjuvar som skor sig på svagares bekostnad, tvi dubbelt tvi! :(
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP