Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågor

minnen

i tapeten

i färger

 

fingrarna som band ihop

allt det vackra

 

var är de nu?

kommer de tillbaka?

 

vill inte släppa illusionen

 

tapeter 

färger

mönster

styr och ställer

 

förvirrar

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-02 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP