Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt. Om livet. Hverdagen. Farvene og tankene.


Min egen -




Lykke er et lerret,

et holdepunkt i
livet, et pust i bakken,

i møte med natten,

alene,
-

- bare penslene og jeg,

en farvepalett og mine
tanker, min sjel er fri,


min lykke er
-

- min egen.




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-21 02:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snillrikt vackert, pust i backen och penseln och jag, det bara gick rätt in!
2017-09-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert färgval i paletten !
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K