Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljeknekten från Riyadh...

Gamla hotfulla religiösa lagar,
prinsarna yrar på,
hinner knappt köpa diamantfyllda bilar,
oljan värderas ej,
då kastas pengarna på läran,
alla kort på religionskrig,
kalifatet kommer segra,
alla spåkulor pekar ditåt,
Saudi Arabien flinar brett,
inga änglar kommer flygandes,
vi andra släcker livet,
allt som behövs, är ännu en dag,
jag ville ju bara ha,
en dag med dig,
i paradiset...
eller SjuttioTvå, solfjädrar,
brunkletiga, kanske.




Fri vers (Fri form) av JonasH
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mohammed gifte sig med en sex-årig tjej. deflorerade tjejen då hon var 9 år. vad tycker du om det?
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

JonasH