Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du

kropp och tid
har du, har du
vara och tid

kropp, är du
är du, en vara
av din tid




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 22:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Är vi inte alla massproducerade konsumtions-robotar?

Bra skrivet nästan genialt !!!
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson