Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Placebofrukt kan också vara förbjuden


Jag är en stor stark flicka
Du kan ge mig shots hela kvällen
Inbilla dig att du super ner mig
som om det var
den enda anledningen

Men

jag har aldrig velat ha något
som jag ville ha dig då
och du har
velat ha mig länge
sådant du erkände på spårvagnen
sånt du hoppades du kunde tvätta bort med vodka


En vecka senare
nykter
men fortfarande
påverkad
fast jag är så jävla
Stor och Tuff och Kaxig
fast jag fnös
skrattade bort dig
sa att jag förstod konceptet
((Inatt Endast))
lovade att inte fastna på dig
trots det
fastnade något av dig
längst in
i mig


Kroppen stöter bort flisor själv har jag
hört
jag väntar febrigt på det

tills dess
gräver med pincett i såret
tänker på hur mycket som går att sminka över
att det är modernt med sår och plåster

och

på eterntystnad och
hur jag ville ha det så
för mitt eget samvetes skull
för min egen brist på morals
skull
för att
vissa dörrar alltid alltid borde ha lämnats låsta


Tänker på att
jag får allt
och alla
jag vill ha men

att det inte hjälper mot
vargarna





Fri vers av mögel
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-21 22:40



Bookmark and Share


    Taly
helt enkelt bra.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

mögel