Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut tomhet!

Vindar dog
där dina tårar föll
du såg din värld
men långt utanför

Att se men inget kunna göra
där elden slocknade
kall är den eviga eldens brustna pelare
du är tokig men inte världen
världen är den tokiges palats
där tankar alltid flyger

dina flygande tankar
lyfter aldrig
de kan inte bära
hur skulle de kunna?

Din värld saknar luft
tom, svart och utan innehåll
vad kan lyfta då?

Dina tankar svävar i det absoluta intet
och betyder ingenting
så länge din värld sitter utanför
betraktar,ser men inget gör....

Vakna nu!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-23 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ