Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar ett monster,mitt eget monster!!!

Måhända var du en enkel varelse
men du dyrkade mig ända in i det sista
och jag älskade dig trots att alla andra såg odjuret i dig
du var nog sargad och du var så rädd för mig i början

En händelse vände allt!
Sedan var du min uti varje liten millimeter
ditt liv var nog hemskt innan du kom till oss!
du litade inte på någon och var helt utmärglad
när du undkom döden med en hårsmån.
Men vi hittade varann,rätt in i tillit utan återvändo.

Hela ditt kroppsspråk sjöng av glädje när du la dig hos mig.
Jag är helt säker på att du hade givit ditt liv för att skydda mig och mina barn.
Du gick till attack mot en doberman när vi var ute med familjen och den kom för nära!
helt utan tvekan trots din litenhet mot dobermanens slimmade stora kropp!
Rakt mot med fart,fräsande ilsket och hunden backade och vart helt ställd!
Jag hann precis få tag i dig innan attacken hade vart ett faktum!

Hundägaren och dess skyddsling backade,vände och retirerade chockat bortåt!
Jag gav mitt älskade rara lilla monster hela min kärlek och hon såg så nöjd ut och ville bara ha mer av min uppmärksamhet....

Jag saknar dig,min kära lilla söta katt!!!
Ja,kanske inte liten och inte alltid så söt...
Du som var ett monster i så mångas ögon!

Glömmer dig aldrig och känner ännu en stark sorg då jag saknar dig,mitt hjärtas lilla tjuv.....




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-23 00:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Katter har förmågan att bo i våra hjärtan och lämna outplånliga spår. En älskad katt finns alltid med oss.
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ