Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passiv tid

Hjärtat är trött
Men jag ser i alla fall inte längre rött
Liksom omvärlden antagit en färglös nyans
Har också min uppenbarelse tappat sin glans

Speldosan i min hand
Vars melodi tar mig till minnenas land
Saktar in mot ett abrupt slut
Men jag har hört dess toner förut

I tystnaden jag förblir lam
Likt en varg som blivit tam
Väntar jag på att ledas ut ur denna labyrint
Om du ser mig nu ska jag följa dig blint




Bunden vers (Rim) av Moirin
Läst 541 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-23 18:41



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Fyndigt och begåvat. Väldigt bra.
2018-08-18

  aol
Känns lite rakt från hjärtat, gillas,
2017-10-08

  Kristin Oladatter
Gillar flytet som bara rinner på. Och fint rimmat.
2017-09-28

  Emily Whatever
Härligt flyt och rim. Riktigt bra!
2017-09-24

  Wolf Wallström
lättsamma ord och förväntansfulla meningar. Bra!
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin