Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt livs kärlek

År av ensamhet
Tär på själen
Glödhet
Upp ur tjälen

År av tvåsamhet
Väntar oss nu
Glupskhet
En dag ska jag bli din fru




Bunden vers (Rim) av Moirin
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-25 23:46



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Kärleksfullt vackert.
Du tar läsaren från ensamhet till tvåsamhet på bara några rader.
Fint löfte på slutet som avslutar ensamheten.
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin