Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ad infinitum

Kurser sammanstöttes
känslokaos mot tankar nöttes
Jag älskade dig redan
men vände bort från oredan

Alla sårades
medan allt försvårades
Jag en spänd fiolsträng
ute i okänd terräng

Moraliska uppfattningar
svikna förväntningar
min hjärna motsträvig
en jury jävig

Hårt hållen
kunde inte axla rollen
Tillslut en flykt
allt annat än snyggt

Sedan rakryggad bekänna
allt jag bestämt lämna
Stod jag plötsligt fri
efter att ha gjort sorti

Och du fanns kvar
då min blick blev klar
I dig förlorad
inte längre fårad

Vild iver
hjärtan som river
inget mer ansvar
för det som var

Här nu
finns inget tabu
När jag är din
och du är min

Ad infinitum




Bunden vers (Rim) av Moirin
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-05 23:14



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Till evigheten. Romantik genom ett virrvarr av vägar. Snyggt.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin