Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelse


Se mig i svart eller vitt
och jag syns inte alls
Jag är en flytande regnbåge
och skuld och skam
rinner av
liksom anständighet och dygd

Skapa mig ur en palett
Tusen nyanser mellan god och ond
Jag är inte from
men inte heller grym

Jag begick ett fel
Mea culpa
Kanske krävdes det
Amor vincit omnia




Fri vers av Moirin
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-25 00:04



Bookmark and Share


  Natten24
Jättebra, skrivet!
2018-10-31

    Peter Söderqvist
Du använder färger så bra i denna text. Kontrasterna mellan gott och ont blir tydliga.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin