Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker bara få ut allt.


Jag försöker leva.

Jag kan inte göra det ogjort,
allt det du gjorde, sa, skrek.
Det går inte att ta bort minnena
av dina hårdhänta lektioner i kärlek,
dina löften (hot) om att lära mig hur ett förhållande ska vara.

Du går vidare som om inget hänt,
ingen skam, ingen ånger, ingen skuld.

Medan jag slåss för varje dag,
för att bli mig själv,
eller i alla fall hel igen.
Jag är trött, sliten, slutkörd
men låtsas att jag orkar andas
precis som vanligt.

En dag kanske jag lyckas lura
mig själv också.




Fri vers av Shira
Läst 332 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-09-24 19:28



Bookmark and Share


  in effigie VIP
om låsta dörrar som snart öppnas..mot nytt liv..
2017-12-23

    Nicklas VIP
Det var ju i slutändan inte kärlek.
Tyvärr finns sådana här ynkliga ursäkter till människor på denna jord, alltför många också, som inte har en uns skam eller vett i sig.

Men det är bra att du skriver av dig, att bära sådan här smärta inom sig är inte bra.

Det är OK att må dåligt, att inte orka.
Men framtiden är ljus!
2017-10-07

    ej medlem längre
Kram
2017-10-04

  Fonofobisk
Relaterar så starkt. Du är inte ensam i kampen. Kram
2017-10-02

    ej medlem längre
stark
2017-09-28

  Fulbergarn
Bra och skönt att höra dina tankar och hoppas framför allt att du hittar dig själv igen...

https://www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M



2017-09-27

    ej medlem längre
Den gjorde lite magont. Hoppas du lyckats inse att du inte ska behöva lura dig själv!
2017-09-26

  peter markurth
Starkt
2017-09-25

    ej medlem längre
gör det till
en annan dag +
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira