Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lo(s)ver

säg vad du gillar så väljer jag en personlighet som passar

jag är levande högtalare
jag är en vandrande drinklista

jag ville ge dig en bra låt som salem
är du kvar på linjen än?
samtalet bryts för hela staden

strömavbrott när du tar på mig
känner din smak i munnen efter att jag kysste dig

jag kan spela munspel men det låter inge bra

man fattar inte vad man har förrns det är borta
antar att det gäller oss båda




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-24 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans