Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar kring en ny värld....

Vind från förr som viskade gamla sanningar.
Liv som myllrar i varje vrå.
Sten som stilla med hårdhet sparat allt från förr
Känn handen,droppen från en svunnen era

Fingret som raskt bläddrar förbi allt
lika fort som blixten tonar bort
Allt möjligt passerar men inget kvarstår
glasets glatta yta som tar dig vart du vill
men ingenstans

Är vi förlorare?
Är vi vinnare?

Är vi utan erfarenheter
Eller lever vi för fullt

Kan en smekning ersättas av en "like"?




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-24 23:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackra sinnrika strofer med riktning! Bra!
2017-09-27

    ej medlem längre
Ny värld. Ny tid. Nya känslor att upptäcka. Livet är ett vågspel.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ