Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ekar tomt

Mitt hjärta är borta
Det ligger i en annan bröstkorg
Så det finns inget kvar
Att ge till dig




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-25 14:56



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Sorgligt är det.
Ta igen ditt hjärta.
2018-09-28

  Nils-Robert
Ledsam dikt om sorg.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot