Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tekst om ekte trygghet, om behovet for den matnyttige samtalen og om refleksjoner over livet.


I all slags vær



En å snakke med,

et rom,
--

høsten er her,

raslende løv og kortere dager,

- en å snakke med,

trygg øyekontakt i all slags vær
-

- uten å løpe, uten å miste pusten,

trygg øyekontakt i all slags vær -

- en samtale tar plass,

mellom to stoler står bordet med
stearinlyset og kaffekoppene,

- det stille rommet,
--

utsultet stod jeg på døren,

og du slapp meg inn -

- inn, i det stille rommet

trygg øyekontakt,


- i all slags vær.





Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-25 15:06



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
det är just så..väl beskrivet!kraam
2017-09-30

  Larz Gustafsson VIP
En "nydelig" situation att befinna sig i.
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K