Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanning om sanningen

Jag har slutat söka sanningen.
den är alltför stor och motsägelsefull!

Inte ser jag heller resultatet och dömer efter det
försöker alltid se historien bakom
men det tar tid och kräver mycket

att döma är lätt men att förstå kräver mod!

Och ska sanningen fram så är jag inte oskyldig heller




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-25 18:59



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Välkomnar ditt beslut!

2017-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Ovanligt löjlig och omogen kommentar.
Jag stavar mitt namn hur jag vill.
Sitter du fast i JANTE-lagen och konformismen?

Vad är det som är elitism? Att Jesus sade: "Många är kallade men få är utvalda"?

Jag ser mig verkligen inte som förmer än någon annan. Tydligen är det du som brottas med mindervärdeskomplex.

Denna besynnerliga dialog är totalt över för min del.

God afton.
2017-09-25

  Hopplös själ
Haha 
Nä,jag vill sannerligen inte tillhöra de utvalda! 
snacka om elitistiskt och frånstötande! 
Din sanning,Larz, ser jag som rutten! 
Ditt namn tyder ju också på att du ser dig som förmer än någon annan!!!
2017-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Jesus var både Hud och människa då Han gick här på jorden.
Det är inte så att det finns lika många sanningar som det finns människor.
Att kalla Jesus en lögnare tyder på att man inte tillhör de utvalda.
2017-09-25

  Hopplös själ
Se där,en av alla dom "sanningar" som mänskligheten producerat.
Undrar hur historien bakom den ser ut?
2017-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet."
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ