Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlös beröring


Hon stod vid sin stol
klädde av sig
jag sneglade bakom lugg
vill så gärna se henne
hoppades på att få röra henne

Hon gled förbi
ljudlöst som en skugga
kom tillbaka
och doftande av jasmin

Hon tog min hand
drog mig till sig
viskade ömt
Jag vill ha dig - nu
skynda dig min älskling




Fri vers av Nils-Robert
Läst 407 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-09-26 21:52



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Mjukvacker förföring!
2017-10-29

  Eva Langrath VIP
Sinnliga romantiska ord
2017-10-24

    ej medlem längre
En mycket romantisk och förtjusande dikt! Tycker särskilt mycket om:
"Hon gled förbi
ljudlöst som en skugga
kom tillbaka
och doftande av jasmin"
2017-10-17

  Blått Norrsken VIP
Så ljuvligt vackert och sinnligt.
2017-10-05

  Salvation Pepper
En jasmindröm.
2017-10-01

    Dittan
Fint!
2017-09-30

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt och ljuvligt vackert!
2017-09-30

  Alysse VIP
Så kärleksfullt
och målande beskrivet
med doft av jasmin
2017-09-28

    ej medlem längre
Bilderna och den sensuella tonen i dikten är mycket vackra.
2017-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vacker text i kärlekens namn!
2017-09-27

  ULJO
Ljuvliga kärlek
2017-09-27

  Rise Little One
En vacker och stilla målning om kärlek!
2017-09-27

  överlevaren VIP
Förföriska ord som smeker sinnen!
2017-09-26

    ej medlem längre
Ljuvligt!
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert