Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokong

Den här feta kroppen är slö

Den här feta kroppen är orörlig och stel

Den här feta kroppen är svag


Jag vill inte ha min kropp men vad jag egentligen inte vill ha är

Min apati

Min viljelösa minsta-motståndets-lag personlighet

Men de är svårare att träna bort än fetman

De växer inte som en muskel kan


Så jag joggar mina varv

Jag lyfter mina hantlar

Jag gör mina situps

Jag äter mer grönsaker och färre kolhydrater


Så att min kropps förvandling förhoppningsvis

Förhoppningsvis

Skapar den förändring jag egentligen vill åt




Fri vers (Fri form) av UlfH
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-25 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Någonstans måste man börja och alla sätt är bra utom de dåliga. :-)
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

UlfH
UlfH