Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tröst är ingen utväg, möjligen ekot av ihåligt hopp


Om konsten att våga


böj dig över kanten och blunda,
skit i paniken, släpp taget och fall



- Döden är din fallskärm





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-26 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hopplöshetens andetag

är faktiskt feghet
att inte våga leva !


2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn