Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det värre att såra än att såras.


Botten av en mardröm


hennes hy var grå,
upplöst som gammal tvål
blandad med smutsigt vatten

ändå så skir, så ren


För mig log hon där hon låg,
stel och kall, livlös i alla drag
som en uppsprättad fisk

en levande fantasi som just
slutat i absolut galen tragedi





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 183 gånger
Publicerad 2017-09-26 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn