Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömde en natt


en bild till

 Han låg där

på kökssoffan

död och uppstånden

 

mörkblå klädsel

full av hopp

stark i sin vilja

 

bruden liten och vitklädd

 

i det mörka rummet

där solen inte fick rum

 

solen hade rymmt fältet

 

allting var bestämt

redan för länge sen

 

 

 

"ville ju bara få en förklaring

varför tankarna är så små"

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-02 11:26



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
finurliga vinklingar ger hanarna något att tänka på, hmm
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP