Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(3 månader nu, sedan han dog.)


ett dött språk

mitt språk är främmande för mig numera,
mitt hjärta en turist i min egen kropp.

men tyngden av ditt bröst mot mitt,
kvävande,
krossande, det fick mig att andas.

jag dricker för dig ibland,

jag sover för dig ibland,

och det kliar i mitt huvud efter hemmet som jag inte hittar till längre.




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-27 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M