Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggande het är (?) trygghet

Så het som i trygghet
så trygg som i trygghet
var aldrig tiden
den tid som led med mig

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Hanssen
Läst 252 gånger
Publicerad 2017-09-27 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen