Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag va din att behålla

minns när vi åt pizza och drack 2,8or i regnet i gamla stan
ser hur du attendar saker på facebook
och du säger att vi är två om att inte förstå vad fan du håller på med
men du sa ju att du inte ville vara vi två







Övriga genrer av landetingenstans
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-27 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans