Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudsak

Det låter precis som att jag känner dig,
fast det gör jag inte ..
nu får det bära eller brista .. strunt samma!
huvudsaken är att jag är glad.




Fri vers av Vargens ögon
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-05-29 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon