Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tears of the moon

Månens tårar har fallit ned
till min öppna hand
pulserande sorg som fortplantar sig
till mitt längtande hjärta
månens tårar glittrar
likt pärlor
det simmar svanar som nickar åt mig
förstår de mer än vad jag gör?
sorgsna tjut i nattens mörker
jag faller ned på knä
och ber
mina egna tårar börjar rinna
skönhet kommer med smärta




Fri vers av Vargens ögon
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-12-26 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon