Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Razorblade dröm

En razorblade dröm
dödar dig
och du blir en bortglömd dotter

viskande röster i ditt huvud
skrämmer mer än vassa blad
rädd,så rädd för det mörkaste ljusa
och det ljusaste mörka
vålnader blir till skuggor
skuggor till vålnader

Du står ensam i världen
utan försvar
ingen vill vara din advokat
i livets rättegång

monster och svår
svart och blodig
känslig för minsta lilla felsteg
du misslyckas med att älska ett slut




Fri vers av Vargens ögon
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-10-29 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon