Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

odjurets skönhet

Odjurets skönhet

En till natt väntar jag
Medan träden tappar sina löv
Och molnen sitt vatten
Tårar döljer minnet
All denna skönhet dödar mig
Bryr du dig?
Jag känner fortfarande någonting för dig
Min rädsla är att jag aldrig finner någon
Jag vet att den största smärtan inte har kommit än
Kommer vi att finna varandra i mörkret?
Min länge försvunna kärlek

I en dröm är vi tryggt i väg från världen
Ett barn med drömmande blick
I mammas spegel
En fars stolthet
Jag önskar jag kunde komma tillbaka till dig
Jag känner regnet igen
Faller inuti mig
Renar allt jag gjort
Mitt hem är långt borta
Men resten ligger så nära
Med min länge försvunna kärlek under en svart ros

Du sa att jag hade vargögon
Sök dem och finn odjurets skönhet

Alla mina sånger kan bara bli sjungna när det finns smärta
Varenda vers kan bara födas om det finns en önskan
Jag önskar jag får leva en natt till

Ett helgon välsignade mig
Sprängde ut lidelsen i mig
Men en syndare våldtar tusen helgon
Delar samma helvete med mig
Ett val i denna galna värld: akta odjuret men njut av det han erbjuder

Åh söta flicka dela ditt poem med mig
Jag vet nu
Jag är bara en docka
I denna tysta show
Jag är en poet
Som har misslyckats med mitt bästa spel
En död pojke
Som misslyckades med att skriva ett slut




Fri vers av Vargens ögon
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-10-28 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon