Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dal mitt i ingenstans

En tyst dal mitt i ingenstans
det ekar av ensamhet
mitt i ingenstans sitter en flicka
med sotsvart hår
och eld i blick
ett hjärta i kras
liksom drömmen
längtan efter en beröring som aldrig finns
ensam med bara tankar som sällskap
tårarnas iskalla besvärjelse
en mardrömslik dal
som man inte kommer ut ifrån




Fri vers av Vargens ögon
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-12-26 16:29



Bookmark and Share


    Camillaa
gUD SÅ BRA DETTA VAR
KÄNDES VEKRLIGEN ÄKTA!

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon