Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synsk

Hon står i en cirkel av träd
Känner pulseringen bakom barkens sköld
de starka andarna
hon kan höra ugglans gråt
som varnar för att hemska förändringar skall ske
Plötsligt drar trädandarna in hennes själ i en skuggvärld
Något är fel,så fruktansvärt fel
En gångstig visar vägen mot blodstank och ångerst..
vargars gråt av hunger..

En strid äger rum!
Död och smärta överallt
Hon skriker men ingen kan höra
Plötsligt kommer hjortguden fram
Ögonens blåa ljussken visar att hon ska följa med honom
starka armar lyfter upp henne
och en mäktig röst säger att förstörelsen är början på något nytt
och renare
plötsligt står hon i cirkeln av träd igen
Andrarna viskar:Hjortguden kommer att bli räddningen!
Utan honom kommer inget skratt

förstörelsen är nödvändig för att allt ska bli bättre..hennes mun börjar mumla med i viskningarna av sig självt.




Fri vers av Vargens ögon
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-12-02 11:53



Bookmark and Share


  Dilsewat
tackar för resan! Du kan det där om kittlar va :)
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon