Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något mildrande


Som något mildrande

likt vindpust blid

som en beröring

bortom all tid.
 

Tyst skrider natten

hon på sin färd

fjärran förljugen

vilsenhetsvärld.




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-29 10:05



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Tidlösans tysta beröring
i en vilsenhetsvärld.
Som en vindpust från
oändlighetens andetag.
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP