Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek





Stjärnorna glittrar
på himlavalvet
ovanför
oss

Blommorna tar farväl
i nattens frost
ett tyst
farväl


Din blick fladdrar
över min
darrande
kropp

Dina kalla händer
håller mig hårt
fast mot
marken

Mörkret gömmer mig
från min enda
räddning

Ljuset vänder ryggen
till det värsta
av svek










Övriga genrer av Deddis
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-05-29 14:09



Bookmark and Share


  Katja-
Jag älskar den,
Bokmärkt!

K.
2007-06-16

  stefan.g
Vackert............!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis