Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördömd

hennes ögon är eld
håret är svärtat
kroppen så vit och så kall
hennes styrka är också hennes svaghet
man kan inte ljuga för henne för hon vet redan alla lögner

mäktiga män har försökt tämja henne
men denna katt går inte att tämja

Hon får alltid som hon vill
vill hon ha din kropp så är du redan fördömd.




Fri vers av Dexter Högdahl
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-30 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl