Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Hav av Åtrå

Anna,

min morgonsol
rör sig sakta på din hud
och fyller din röst med längtan
av min lekfulla berörning

som en piruett av eldflugor
slår mitt hjärta med brinnande slag
när du lyckas fånga
mitt leende i dina ögon.

Anna,

med ett hav av åtrå
väcks värmeslag i mina kinder
när du säger mitt namn
till en takt
som vi genomför




Fri vers av One Single Flower
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-30 23:52



Bookmark and Share


  Hopplös själ
"som en piruett av eldflugor"

Härlig beskrivning tycker åtminstone jag!
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower